Tipus de cursos

Oferim tres tipus de cursos:

– Cursos d’iniciació, per gent que no ha anat mai en bicicleta. En aquest curs s’aprèn a anar en bicicleta: adquirir l’equilibri, posar peus a pedals, fer corbes obertes i tancades, frenar i arrencar correctament i el funcionament de les marxes.

– Cursos de continuació, per gent que sap anar en bicicleta però que l’ha agafat ocasionalment i que vol agafar una mica més de destresa en la conducció i maneig de la bicicleta. A través de jocs diversos s’aprèn a perfeccionar la frenada, a poder dissociar la mirada de la trajectòria de la bicicleta, a treure una mà del manillar per tal de poder senyalitzar, a alçar-se del selló per poder superar millor un sot del terreny o enfilar-se a una vorera. L’últim dia es realitza una sortida fins al Parc del Fòrum pel litoral barceloní.

– Curs de circulació urbana, molts dels nostres alumnes dels cursos de continuació volen moure’s en bicicleta per la ciutat. Nosaltres us posem en marxa: farem intineraris per la ciutat i així aprendreu a planificar, per exemple, com anar a la feina en bici i a saber circular pels carrers. Ho farem circulant en grup i amb seguretat.

Aquests tres cursos es poden realitzar tant a nivell individual com en grup depenen de la demanda que hi hagi.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s