Testimonis

Reportatge del BTVnotícies a youtube: http://www.youtube.com/watch?v=c5-NFeYVmEY

 

M’ha encantat el curs, especialment el nostre excel·lent monitor, l’Edu. Moltes persones vam arribar amb por i molts dubtes al tractar de fer d’adults allò que se suposa que hauríem d’haver fet sent nens. És per aquest motiu que és de vital importància que siguin professors com l’Edu els que es dediquin a ensenyar-nos. Moltes gràcies!”

Elizabeth

Continueu amb aquests cursets. Ho feu molt bé i ajudeu a engrescar-nos a alguns i a algunes que, quan vèiem passar una bici, ens semblava  que no tenia res a veure amb nosaltres. Ara ja la mirada és més amable i fins i tot ens venen ganes de provar-la.”

Mª José

És un mètode molt senzill que permet aprendre sola sense passar vergonya. La veritat és que estava molt acomplexada pel fet de no saber anar en bici.  He passat molts “papelones” i m’he perdut moltes coses per no saber-ne.  La gent no ho compren. Se sorprenen quan dius que no en saps. Es pensen que TOTHOM en  sap i no es així, però ara trobo que és el que hauria de ser.”

Leonor

Quan era joveneta ni les meves amigues ni jo teníem bici. Era tot un repte per miel fet d’aprendre i ha estat una gran satisfacció haver-ho  aconseguit.”

Manuela

De petita mai vaig tenir la possibilitat de tenir una bicicleta, i de gran, com que no  sabia fer-la servir, no m’ho vaig plantejar mai. La veritat és que ha estat una experiència meravellosa i estic encantada d’haver-la pogut realitzar. La monitora és una passada. Gràcies Laia, guapa, per haver-me ajudat a fer realitat un dels meus somnis.”

Aurora

“Van intentar ensenyar-me moltes vegades per suposo que o no era el moment o jo no volia, perquè ara que m’he apuntat ha sigut un plaer i força més fàcil del que em pensava. És un bon mètode, són uns bons monitors i fan una molt bona feina!!

Sandra

“M’ha encantat el curs. M’ho he passat genial. Hem tingut un grup de gent súper positiva i molt maca, i el professor m’ha encantat. La veritat és que esperava una classe més seriosa amb un professor més seriós, però ha estat la “bomba”!! És molt agradable, molt pedagògic, molt motivador, molt positiu i molt divertit. Un bon professor ¡Felicitats!”

Adoración

“Principalment no havia aprés per por, ja  que de petita no em van ensenyar i van anar  passant  els  anys  i mai vaig tenir l’oportunitat. Pera mi ha estat una  experiència meravellosa el aprendre a anar en bicicleta a la meva edat, amb un  gran ambientper part dels  meus companys i monitors.”

                                                                                                                                                                                                                        Gleydin 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s